80% poduzeća propadne u prve 3 godine poslovanja!

Jedan od razloga je:

loše upravljanje financijama

Kako dospijeti u onih 20%?

Pokreni video

Ja sam IVANA.

Moja misija je promijeniti način razmišljanja o financijama, novcu i biznisu za1.000 poduzetnika.


Prvi korak je edukacija koju radim kroz program #kešklub.


Kroz 12-to godišnje iskustvo vidjela sam da ti tablice same neće pomoći da bolje upravljaš svojim financijama. Ali ono što ti hoće pomoći je kombinacija mindseta i strategije.

#kešklub

je online program u kojem kroz 6 glavnih tema radimo na mindsetu i na alatima koji ti mogu pomoći u boljem upravljanju financijama u biznisu.

 

Nije važno jesi li obrtnik paušalist ili si vlasnik d.o.o.-a / j.d.o.o.. Glavne teme su prilagođene za sve, a bonus dio je poseban za svakoga.

 

Nakon završetka programa promijenit ćeš uvjerenja koja imaš po pitanju troškova, prihoda, profita. Napravit ćeš svoj prvi budžet. Razumijeti ćeš osnove financija (računovodstva) kako bi mogla suvereno razgovarati sa svojim knjigovođom. Dobiti ćeš predloške za planiranje projekata i još mnogo toga.

Za koga je program?

PODUZETNIKE

Vlasnike d.o.o-a ili j.d.o.o.-a

OBRTNIKE PAUŠALISTE

Kreativce, freelancere i sve koji prodaju svoje proizvode i / ili usluge

Što je uključeno?

Troškovi,
porezi &
dugovi

Što ako troškovi ne bi bili troškovi? Kroz ovaj modul mijenjamo tvoj pogled na troškove i kako ih gledati iz jednog sasvim novog ugla. Uz radionicu dolazi i zadatak za svjesnije trošenje.

Prihodi

Prihodi su usko vezani uz temu prodaje. Radionica se bavi sa 4 teme: zašto kupujemo, kupac, postavljanje cijena i podizanje cijena.

Profit

Prihodi su važni, no profit je za poduzetnika važniji. Ili bi trebao biti. Profit je poduzetnička plaća.

Uz ovaj modul dobivaš tablicu za planiranje profita.

Budžet

Sada kada smo prošli teme troškova, prihoda i profita, vrijeme je za planiranje poslovanja, a to ćemo napraviti kroz budžet. Uz radionicu dobivaš i 2 tablice za izradu budžeta, projektni plan i plan aktivnosti za projekt.

Money,
Money,
Money

U ovom modulu pričamo o novcu.

Dobivaš pristup 2 radionice, jedna je o novcu općenito, a druga je “Uvjerenja kao naš filter”. Gotovo dva sata radionica o novcu.

Ceo

Jesi li vlasnik svog poduzeća ili si radnik u svom poduzeću? Vrijeme je da uđeš u svoju ulogu. Financijsku i vremensku slobodu nećeš ostvariti kao radnik u svom biznisu nego kao CEO svog biznisa. Osim radionice, ovdje dobivaš i 2 priručnika.

Obrtnici

Ovaj modul je za obrtnike paušaliste (one koji to jesu ili koji će tek postati). Ovdje ćeš pronaći sve potrebne obrasce i dokumente za otvaranje obrta ali i za vođenje poslovanja. Pripremila sam tablicu za tebe koja je s pomakom – ja sam ju nazvala Keš klub računovodstvo. Ovo je više od PO-SD obrasca i KPR obrasca. Ova tablica će ti pomoći da razumiješ svoje brojeve.

Faro book

Faro book je priručnik za vlasnike d.o.o-a ili j.d.o.o.-a. Na 45 stranica objašnjavam ti pojmove amortizacije, cash flow a, prihoda i troškova ali sa aspekta računovodstva i poreza, porez na dobit, godišnje financijske izvještaje i još mnogo toga. Ovo kaže Matea o Faro book-u

Cash flow

Priručnik za izradu cash flow-a, tablica pomoću koje ga možeš napraviti i smjernice za upravljanje cash flow- om.

Jesi li spremna za avanturu?

Što dobivaš?

Što je uključeno?

CIJENA

Posebna ponuda do 29.11.2021.

1500,00 kuna mjesečno*

1.222,00 kuna

(162,19 €)

(*3 mjesečne uplate po 1.500,00 kuna)

BONUS

pristup online programu #flertsnovcem

Što kažu polaznici #keškluba?