NOVAC & TI

Biti ću iskrena s tobom...

Zadnje četiri godine bile su rollercoster koji nisam očekivala.


Međutim, iako to nisam shvaćala prije 4 godine, tako je zapravo bilo i prethodnih tridesetak godina mog života.


Iz godine u godinu ponavljala sam cikluse. Ciklus kazne i nagrade. Stvarala sam probleme kada sam imala više novaca, to me često dovelo u situacije da doslovno nisam imala ništa novaca. Pa bi se dogodilo neko čudo i sve ispočetka.


Pitala sam se kako je moguće, kako je moguće da znam financije jako dobro, ipak mi je to posao a sve je u mom financijskom životu naopako?!


Tada sam otkrila drugu stranu medalje. Moja priča o novcu koja je uvelike bila tada prepreka.


Moje putovanje u transformaciji moje priče o novcu krenulo je na proljeće 2020. godine.


Krenula sam propitivati sve što sam znala. Postavljala sam neka pitanja iznova i iznova dok nisam došla do odgovora. Bilo je naporno, bilo je izazovno, nije mi se dalo, htjela sam odustati, nisam kartu putovanja. Zato je trajalo toliko dugo.


U listopadu prošle godine rodila se ideja o programu koji bi bio mapa puta. Ali nedostajao je još jedan dio slagalice. Konačni. Dobila sam ga vrlo brzo. I tada se iskristalizirao program…

NOVAC & TI

6-mjesečni program financijske transformacije

 

Učim te kako transformirati svoj odnos s novcem. Novac nije odraz tvoje vrijednosti. Ne moraš postati netko drugi da bi zaslužila više novaca. Možemo stvoriti novac i uvijek živjeti u osjećaju nedostatka, oskudice, strahu da će nestati. A možemo stvoriti novac iz pozicije obilja i tada će ti novac zaista donijeti mir i slobodu. A to je ono što želiš.

 

Program traje 6 mjeseci, od ožujka do rujna.

 

Svakog mjeseca fokusiramo se na novu temu. Teme se nadovezuju jedna na drugu i vode te kroz putovanje transformacije tvog odnosa s novcem.

 

Svrha ovog programa nije DATI TI ZNANJE i pustiti te. Moja intencija je da te PROVEDEM KROZ SVAKU TEMU kako bi zaista promijenila svoj odnos s novcem.

 

MIJENJAMO SLIKU O NOVCU KAKVU IMAŠ I POZNAJEŠ.NOVAC JE RESURS KOJI ĆE TI OMOGUĆITI DA ŽIVIŠ ŽIVOT PUN ISKUSTAVA.

MOŽDA SE PITAŠ….

Jesam li se spremna suočiti sa sobom?


Evo što ti imam za poručiti:


Vjerojatno nisi. Nisam bila ni ja.


Ne postoji trenutak kada ćeš moći reći „sada sam spremna suočiti se sa sobom“.


Ali postoji trenutak u kojem ćeš reći DOSTA MI JE, ŽELIM VIŠE ZA SEBE.


Ako si odlučila da ti je dosta preživljavanja i da želiš više, biti će mi drago da te vodim na tvom putovanju promjene priče o novcu.


U ovaj program unijela sam svoje višegodišnje praktično iskustvo u financijama i vlastito iskustvo promjene uvjerenja i mindseta, transformacije svoje priče o novcu.


Bez obzira je li vrijeme sada ili ne, želim da znaš da ja vjerujem u to da zaslužuješ više. Vjerujem da je obilje tvoje pravo. Vjerujem da nisi stvorena za preživljavanja već za život punim plućima.

OVO JE ZA TEBE AKO je ovo tvoja realnost:

Živiš u začaranom krugu: teško radiš, trošiš novac jer kad si se već toliko naradila zaslužuješ nagradu, okej si neko kraće vrijeme, i zatim sve ispočetka.


Dan kada sjedne plaća je jedan od sretnijih dana u mjesecu. Međutim već za nekoliko dana se pitaš „Pa gdje je taj novac nestao?!?“ i zatim do kraja mjeseca živiš na par eura.


Kada dođe neka veća količina novaca, nakon nje slijede situacije u kojima se pokvari auto ili vešmašina ili nešto treće što će ti izbiti novac iz novčanika (ja sam doslovno na benzinskoj zahvatila rinzol i probušila ne jednu, nego dvije gume! Sve se to dogodilo par dana nakon mog najboljeg mjeseca po zaradi).


Misli o novcu su često o financijskim brigama. Novac ti izaziva frustraciju i ljutnju.


Kupuješ impulzivno, a nakon kupnje se grizeš.

Neke stvari su ti luksuz, ali želiš ih jako.


Imala si dobre mjesece sa zaradom, ali nema osjećaja zadovoljstva zbog toga, već suprotno, strah i pitanje koje lebdi „Hoće li se ponoviti?“


Kada imaš novac sjajno si, kada nemaš novac loše se osjećaš. Tvoje raspoloženje ovisi o količini novca koju imaš.

ŠTO TE ČEKA SVAKOG MJESECA?

MJESEČNE RADIONICE

Početkom svakog mjeseca imamo novu online radionicu sa novom temom. Neke od tema koje obrađujemo su: žrtva i preuzimanje odgovornosti; želja; novac, sigurnost i sloboda; odnos davanja i primanja i kako to utječe na naše financijsko stanje; težak rad i mora li zaista biti teško. 

TJEDNI BONUS SADRŽAJ

Na početku programa dobivaš pristup Telegram grupi u kojoj ćeš na početku tjedna dobivati bonus sadržaj, Ivanino vodstvo i grupne poruke.

PERSONALIZIRANA E-MAIL PODRŠKA

Tijekom trajanja programa imaš neograničen pristup Ivani putem e-maila. Nakon što zaprimi tvoj e-mail, Ivana će ti odgovoriti najkasnije u roku od 3 dana.

Q & A

Tijekom trajanja programa imati ćeš pristup Upitniku putem kojeg ćeš moći ostaviti pitanje i na koje će Ivana odgovoriti.

Imaš sto pitanja u glavi, a malo vremena da sam istražuješ. Sada imaš sve odgovore na jednom mjestu, tvoj posao je samo da odslušaš sva predavanja i slijediš upute, zvuči lako, zar ne?

Novac & TI

CIJENA

Posebna ponuda do 29.11.2021.

1500,00 kuna mjesečno*

50,00 eur mjesečno*

(*6 mjesečnih uplata po 50,00 eura, svaka sljedeća rata se plaća do 8-og u mjesecu, 1-og u mjesecu dobiti ćeš podsjetnik na e-mail)

PRIJAVE SU ZATVORENE. PROGRAM PONOVNO POČINJE NA JESEN 2024.

THE BOTTOM LINE IS…

Ako nam se pridružiš nećeš dobiti samo plan putovanja.


Dobiti ćeš pristup ženi koja je na svojoj koži prošla sve, od preživljavanja sa doslovno nekoliko kuna u džepu, žene koja je imala iznadprosječnu plaću a preživljavala od mjeseca do mjeseca do žene koja je imala bankovni računa sa mnogo novaca.


Ako želiš naučiti kako stvoriti novac iz pozicije obilja a ne pozicije želim više novaca, ovo je prostor za tebe.


Moj pristup je holistički, obje strane novčića su pokrivene.

Često postavljena pitanja

Program se plaća u mjesečnim iznosima. Prva rata se plaća prilikom narudžbe, a za svaku sljedeću nekoliko dana prije dospijeća na tvoj e-mail stiže podsjetnik. Ako želiš platiti odjednom i to je moguće, javi nam se na e-mail: [email protected]

Ne brini, sva predavanja se snimaju i snimka će biti unutar 24 sata na platformi.

Program traje šest mjeseci.

pristup sadržaju imaš 15 dana nakon što program završi.

Nakon što zaprimimo tvoj e-mail, Ivana ti šalje odgovor najkasnije unutar 3 radna dana. Stavili smo rok od 3 dana iz razloga što Ivana osobno odgovara na sve mailove.

Ako tvoja situacija treba detaljnije pojašnjenje i personaliziraniji pristup šalješ e-mail. A ako te zanima neka specifična tema, poput manifestiranja, budžeta i slično, tada to pitanje možeš ostaviti u upitniku jer će koristiti više ljudi. Ivana uglavnom na pitanja odgovara u audio obliku koji će jednom tjedno biti dostupan na platformi, a ako procijeni da bi bolje bila neka druga forma tada će to prilagoditi.

Ovo je za tebe bez obzira radiš li za nekog drugog ili za sebe. Teme koje ćemo obrađivati su univerzalne i tiču se osobnih financija. Ivana će ponekada ubaciti nešto za poduzetnice ako smatra da je važno i da se bitno razlikuje

Hoće, na jesen. Ovo je prva generacija.