Pokreni video

PRIHODI, CIJENE & PROFIT

Ovladaj umjetnošću postavljanja cijena, ostvari prihode koje želiš i stvori svoju financijsku slobodu kroz svoj biznis.

O radionici

Nisi sigurna kako postaviti cijene? Strah te hoće li se prodavati jer je možda preskupo? Stalno dodaješ nove bonuse i poklone kako bi opravdala cijenu? Novac ti doslovno curi kroz prste? Profit se dogodi, možda… Ako se pronalaziš u ovome pridruži mi se na radionici i nauči kako upravljati svojim cijenama, troškovima i kako planirati profit. Ovo nije još jedna radionica o financijama, ovo je jedinstvena radionica na kojoj ovoj temi prilazimo iz obje perspektive, one praktične ali i one nevidljive – tvoje priče o novcu.

 

Teme koje ćemo obraditi:

  • Cijene: Kako postaviti cijenu? Što stoji između tebe i željene cijene? Kako tvoja priča o novcu utječe na kreiranje tvojih cijena i tvoju prodaju.
  • Analiza prodaje: Naučiti ću te kako uz jednostavnu analizu prodaje raditi na povećanju svoje prodaje i donositi bolje poslovne odluke.
  • Troškovi: Na troškove možemo gledati kao na troškove ili kao na investicije. Curi li ti novac kroz prste? Naučiti ću te kako da svjenso upravljaš svojim novcem.
  • Točka pokrića: Koliko moram prodati da bi bila na 0? Pitanje koje si svaka poduzetnica postavi. Naučiti ću te kako da u nekoliko koraka dođeš do odgovora na ovo pitanje, ali idemo i korak dalje – kako da znaš koliko moraš prodati da bi ostvarila željeni profit..

 

Pridruži nam se na ovoj inspirativnoj radionici i transformiraj način na koji razmišljaš o sovjim financijama. Nauči kako tvoji brojevi pričaju priču i kako da tu priču iskoristiš za rast i prosperitet svog biznisa.

Prihodi, cijene & profit

CIJENA

149,00 EUR

Iznos jednokratnog plaćanja uz koji osiguravaš pristup snimci radionice. Pristup radionici imaš ukupno 365 dana.

Za koga je?

TVOJ ODNOS S NOVCEM SE MOŽE PROMIJENITI ONOLIKO KOLIKO SE TI PROMIJENIŠ.