Upoznaj Faro mentore

Od kada gradimo Faro priču rad 1:1 bio je sastavni dio naših usluga. U radu s klijentima primijetili smo da su često 1:1 savjetovanje i mentorstva bili game changer u njihovom odnosu s novcem.

Za razliku od grupnih radionica gdje je predavač usmjeren na cijelu grupu u radu 1:1 mentor je usmjeren na pojedinca i na njegove potrebe. Financijski ciljevi i financijski putevi se razlikuju od osobe do osobe i upravo kroz rad 1:1 sve potrebe pojedinca dolaze do potpunog izražaja. Tko su naši mentori?

Daria Antonović, edukatorica pozitivne discipline za roditelje

Daria je odgojiteljica, NLP master, life coach i EDUKATORICA POZITIVNE DISCIPLINE ZA RODITELJE i mindfulness trenerica. Ima višegodišnje iskustvo u radu sa roditeljima i djecom. Stručnjak je u području roditeljstva i odgoja djece i strastvena je oko tema odgoja djece i kako roditelje naučiti korištenju pozitivnih disciplina u odgoju. U sklopu Faro možete joj se obratiti za rad 1:1 kako djecu naučiti pozitivnim navikama kada je tema novac.

Ivana Legin, money mentor

Ivana ima  12-gpodišnje iskustvo u financijama. Strastvena je kada je riječ o novcu i kako naučiti ljude da upravljaju svojim osobnim financijama. Često ćete ju čuti da kaže: „Korištenje alata upravljanja novcem i rada na mindsetu dovodi te do obilja i financijske neovisnosti.“.  U sklopu Faro aplikacije za upravljanje osobnim financijama možeš pronaći mnogo edukativnih materijala kada je u riječ o novcu i upravljanju novcem. A ona je i jedan od money mentora s kojim možeš raditi 1:1.

Svoj termin za rad 1:1 možeš rezervirati ovdje.

Podijeli: