FINANCIJE U BIZNISU
financije s lakoćom

Godinama sam bila tu gdje se ti sada nalaziš…

 

Godinama sam bila na tvojoj poziciji – poziciji osobe koja donosi poslovne odluke svaki dan. Kroz iskustvo na menadžerskim pozicijama naučila sam važnost financija i brojeva ali i kako iskoristiti njihovu moć u donošenju boljih poslovnih odluka. Jako dugo sam izbjegavala pogledati brojeve jer su mi budili anksioznost i strah, bila sam u fazi preživljavanja, kako privatno tako i poslovno, sve dok nisam shvatila da nije sve u tablicama, da postoji druga strana novčića – priča o novcu koja je kao filter kroz koji provlačimo svaku svoju odluku. Sada znam kako iskoristiti obje strane novčića u svoju korist u biznisu i isto želim naučiti i tebe.

faro klub

Je li radionica FINANCIJE U BIZNISU za mene?

Ako ne znaš postaviti cijenu, ili postavljaš cijenu i brineš hoće li se prodavati, ako se iz mjeseca u mjesec brineš hoćeš li moći podmiriti sve svoje obveze ili ti pitanje “što ako mi se nešto dogodi?” visi nad glavom, ako imaš osjećaj da ti novac curi kroz prste, ako imaš osjećaj da stalno daješ i radiš ali ništa ne dobivaš nazad od svog biznisa – FINANCJE U BIZNISU je mjesto za tebe.

Zamisli da ti tvoj biznis omogućava više nego dovoljno novaca za sve tvoje želje. Zamisli da je on tvoj put do života punim plućima.

Što te čeka na radionici uživo FINANCIJE U BIZNISU?

Kako bi maksimalno iskoristili vrijeme na radionici da se bavimo tvojim biznisom, prije same radionice čeka te nekoliko online video lekcija kojima pristup dobivaš odmah nakon evidentirane uplate. Sve ove lekcije služe za tvoju pripremu za radionicu.

Najveći fokus nam je na prihodima odnosno novcu na računu. Pitanje “Kako odrediti cijenu?” se ponekad čini iznimno kompliciranim. U prvom modulu ćeš naučiti sve o prihodima, kako postaviti cijenu, kako pronaći vlastiti put do profita. 

 

Cilj: nakon ovog modul razumijeti ćeš kako postaviti cijenu s kojom ćeš biti zadovoljna te kako na svoj način ostvariti profit. Ne zaboravi, profit je tvoja poduzetnička plaća.

Troškovi su često najpdocjenjenija kategorija u financijama. Njima se praktički nikad ne bavimo. Cilj ovog modula je promijeniš pogled na svoje troškove i naučiš svjesno upravljati njima. Profit = prihodi – troškovi. Novac na tvom bankovnom računu direktno ovisi o tvojim cijenama i načinu na koji upravljaš svojim troškovima.

 

Cilj: nakon ovog modula razumijeti ćeš troškove, naučiti ćeš kako svjesno s njima upravljati i kako donositi odluke o troškovima.

U prvom dijelu teme o novcu zaroniti ćemo u tvoju priču o novcu. Ispričati ću ti zašto nemaš problem s novcem nego sa odgovornošću i kako ga riješiti, raditi ćemo s tvojim uvjerenjima o novcu i transformirati ih.

 

Cilj: osvijestiti ćeš svoju priču o novcu i dobiti blueprint kako ju promijeniti. Dobiti ćeš alat kako promijeniti ograničavajuća uvjerenja o novcu.

Kroz interaktivnu vježbu postaviti ćeš svoje financijske ciljeve i napraviti ćemo blueprint kako ih ostvariti. Ako ne znamo gdje idemo mogli bi stići na mjesto na kojem ne želimo biti.

 

Cilj: nakon ovog modula imati ćeš jasno postavljene financijske ciljeve i put kako ih ostvariti.

Kad čuješ riječ budžet pojavljuje ti se slika komplicirane tablice? Ne brini, moj glanvi moto je jednostavnost & lakoća. Nakon rada sa desecima poduzetnica u zadnje 3 godine došla sam do najjednostavnijeg načina izrade budžeta. Budžet je plan za tvoj novac.

 

Da sve ovo ne bi bilo uzaludno naučiti ću te što ćeš raditi nakon radionice. (sneak peak: 60 minuta tjedno dovesti će te do više novca na bankovnom računu)

 

Cilj: nakon ovog modula znati ćeš kako napraviti budžet za svoj biznis i zašto je to važno te kako ti to može pomoći u upravljanju novcem. nakon ovog modula imati ćeš točno definiranu rutinu svog dejta s novcem. Jednostavna navika koja će te dovesti do više novaca u tvom biznisu.

U posljednjem dijelu teme o novcu naučiti ću te kako da se otvoriš primanju više novaca u svom biznisu. Osim toga dobiti ćeš alat koji će ti pomoći da ostvariš viziju sebe koja ostvaruje željeni iznos novaca.

 

 

ŠTO DRUGI KAŽU O RADIONICAMA?

Imaš sto pitanja u glavi, a malo vremena da sam istražuješ. Sada imaš sve odgovore na jednom mjestu, tvoj posao je samo da odslušaš sva predavanja i slijediš upute, zvuči lako, zar ne?

Financije u biznisu - ONLINE

CIJENA

300,00 EUR

RADIONICA SE ODRŽAVA ONLINE: 23.05. & 24.05. (13:00 - 16:00 oba dana)

JE LI OVA RADIONICA ZA MENE?

Radionica je namijenjena poduzetnicama koje žele VIŠE novaca od svog biznisa.

IZBJEGAVAŠ SVOJ BANKOVNI RAČUN

Živiš od mjeseca do mjeseca? Jedva pokrivaš svoje troškove? Želiš stabilan biznis ali nemaš novaca da ga stvoriš? Na radionici ću te naučiti kako da fazu preživljavanja uz pomoć financijskih ciljeva pretvoriš u fazu uspjeha.

IMAŠ STABILNE PRIHODE, ALI...

Preživjela si fazu preživljavanja i sada si spremna za rast, ali kao da stalno udaraš glavom u zid. Prihodi osciliraju iz mjeseca u mjesec i strah te investiranja. Spremna si donijeti teške odluke kako bi tvoje poslovanje bilo profitabilno i održivo.

ŽELIŠ VIŠE

Tvoj biznis je tvoj resurs. Sada je vrijeme za rast i velike ciljeve. Spremna si za nove projekte, nove želje.

ISKUSTVA DRUGIH

"Vjerujem da ljudi koji imaju novac čine sjajne stvari s njime."

Ivana Legin – financijaš u duši, multistrastvena poduzetnica sa više od 15 godina iskustva u vođenju financija i vođenju poslovanja i sa 3 uspješna poduzetnička projekta.

2009. godina bila je prijelomna godina za mene. Konačno sam pronašla posao koji nije u ugostiteljstvu (iako ga se često sjetim, bili su to lijepi dani, niti brige niti pameti), no u tom trenutku nisam znala da će taj trenutak obilježiti cijelu moju karijeru. 13 godina ostala sam u istoj firmi, ali na različitim pozicijama. Od najniže (čitaj: “katica za sve”) do predsjednice uprave, članice uprave i izvršnog direktor.

2021. godine odlučila sam se na promjenu i zakoračila sam u poduzetničke vode. Pokrenula sam 3 različita projekta. No, ljubav prema brojevima i financijama je ostala postojana. 

Moja misija je promijeniti način kako poduzetnici gledaju na novacj. Većina nas ima love-hate odnos s novcem i moj cilj je to promijeniti.

Često postavljena pitanja

Radionica se održava na platformi Zoom. Snima se i snimka će biti dostupna 100 dana nakon radionice.

Tvoje mjesto je rezervirano nakon evidentirane uplate.

Radionica traje dva dana, od 13 – 16 oba dana.

Od 01.06. moći ćeš kupiti simku radionice po cijeni od 350 eura.

Radionica Financije u biznisu namijenjena je vlasnicima malih biznisa.

Ukoliko se dogodi izvanredna situacija u zadnji čas i nećeš moći prisustvovati uživo molimo te da nam odmah kad saznaš javiš. Novac se ne refundira, već možeš doći na jednu od sljedećih radionica uživo ili online (rok za iskorištavanje ovoga je 6 mjeseci).