Pokreni video

JESI LI DAMA U NEVOLJI?

Ti nemaš problem s novcem, već s odgovornošću, i upravo je preuzimanje odgovornosti i arhetip žrtve naša tema u ovoj radionici.

O radionici

Ti nemaš problem s novcem, već s odgovornošću, i upravo je preuzimanje odgovornosti i arhetip žrtve naša tema u ovoj radionici. Jesi li se ikada osjećala kao dama u nevolji, čekajući da te netko spasi? Na ovoj istražit ćemo arhetip dame u nevolji i žrtve iz nekoliko uglova. Razgovarat ćemo o tome kako preuzimanje odgovornosti može biti ključ za izlazak iz arhetipa žrtve.

 

Teme koje ćemo obraditi:

  • Žrtva: Dvije dimenzije stava – ponašati se kao žrtva okolnosti ili preuzeti punu odgovornost za svoju situaciju.
  • Dama u nevolji: Analizirat ćemo kako ovaj arhetip utječe na naše živote i kako se možemo osloboditi osjećaja bespomoćnosti.
  • Novac i žrtva: Istražit ćemo naš odnos prema novcu i kako često osjećamo da smo žrtve financijskih okolnosti.
  • Preuzimanje odgovornosti: Naučit ćemo kako preuzimanje odgovornosti može transformirati naš život i osloboditi nas od arhetipa žrtve.

 

Pridruži nam se na ovoj inspirativnoj radionici i otkrij kako možeš postati junakinja vlastite priče. Zajedno ćemo raditi na razvijanju strategija koje će ti pomoći da preuzmeš kontrolu nad svojim životom i financijama.

Kupnjom ove radionice dobivaš pristup video lekciji  uz koju dolaze 4 tjedna zadatka kako bi primjenila sve što si naučila.

Jesi li dama u nevolji?

CIJENA

55,00 EUR

Iznos jednokratnog plaćanja uz koji osiguravaš pristup snimci radionice. Pristup radionici imaš ukupno 365 dana.

*bonus radionica se održava na početku svakog mjeseca i možeš joj prisustvovati besplatno uz kupnju bilo kojeg našeg programa. Ako kupiš radionicu u svibnju, tada imaš pristup jednoj bonus radionici koju održavamo početkom lipnja.

TVOJ ODNOS S NOVCEM SE MOŽE PROMIJENITI ONOLIKO KOLIKO SE TI PROMIJENIŠ.