KOJA JE TVOJA PRIČA O NOVCU?

Kroz dubinsku analizu, dobit ćeš vrijedne uvide i savjete kako promijeniti svoj financijski mindset i otvoriti se prema obilju. 

O proizvodu

Tarot karte su nekoliko godina sastavni dio mog putovanja osobnog rasta. Tarot je drevni sustav koji koristi špil karata za pružanje uvida u osobni razvoj i samospoznaju. Svaka karta u tarotu nosi simboliku i arhetipove koji pomažu u tumačenju različitih aspekata života, uključujući emocije, izazove i potencijale. Kroz tarot čitanje, možeš dobiti dublje razumijevanje sebe, svojih odnosa i životnih situacija, te pronaći smjernice za donošenje boljih odluka i ostvarenje svojih ciljeva. Tarot je moćno sredstvo za istraživanje unutarnjeg svijeta i duhovni rast. U ovom slučaju ja ga koristim kao sredstvo za samospoznaju tvojih ograničavajućih uvjerenja i ponašanja koja su skrivena dublje u podsvijesti i nisu vidljiva na prvu.

 

Otključaj tajne svoje financijske sudbine uz naše specijalno tarot čitanje “Koja je tvoja priča o novcu”. Ovo čitanje istražuje tvoja ograničavajuća ponašanja prema novcu, otkriva korijene tih obrazaca i objašnjava zašto možda nesvjesno biraš ostati u njima. Kroz dubinsku analizu, dobit ćeš vrijedne uvide i savjete kako promijeniti svoj financijski mindset i otvoriti se prema obilju. Savršeno za sve koji žele razumijeti i transformirati svoj odnos prema novcu, ovo tarot čitanje vodi te korak bliže financijskoj slobodi i blagostanju.

 

Nakon kupnje u roku 4 – 5 dana stiže personalizirano tarot čitanje u pdf-u uz prijedloge termina za online konzultacije u trajanju od 30 minuta.

Koja je tvoja priča o novcu?

CIJENA

40,00 EUR

Nakon uplate na tvoj e-mail stiže potvrda o kupnji i upute.

*bonus radionica se održava na početku svakog mjeseca i možeš joj prisustvovati besplatno uz kupnju bilo kojeg našeg programa. Ako kupiš radionicu u svibnju, tada imaš pristup jednoj bonus radionici koju održavamo početkom lipnja.

TVOJ ODNOS S NOVCEM SE MOŽE PROMIJENITI ONOLIKO KOLIKO SE TI PROMIJENIŠ.