Pokreni video

QUANTUM LEAP

Nauči kako izbjeći povratak na stare navike i kaos te kako se pripremiti za velike promjene s lakoćom i jednostavnošću. 

O radionici

Bio je vrući ljetni dan kad sam sjedila na terasi i sinula mi je ideja kako da prodam program #flertsnovcem! Nisam čekala ni sekunde, odmah sam krenula raditi akcije, iako u tom trenutku nisam imala resurse koje sam trebala ali poslala sma mailove i puf, suradnja je bila dogovorena. U 10 dana prodala sam 231 program i ostvarila najviši prihod u kratkom roku. Imala sam svoj quantum leap. Nakon toga se dogodilo nešto neočekivano, zaprvao očekivano, jer se to često dogodi kada imamo velik financijski uspjeh. Moj živčani sustav nije bio spreman za tu količinu novca i nekoliko dana nakon tog uspjeha ja sam uspjela probušiti dvije gume na autu. I ode novac s računa.

 

Ovo je radionica koja će ti otkriti kako faza čekanja može postati najvažniji korak u tvom quantum leap-u! Nauči kako izbjeći povratak na stare navike i kaos te kako se pripremiti za velike promjene s lakoćom i jednostavnošću. Otkrij tajne uspješnog suočavanja s rizikom, razvij čvrsto uvjerenje u svoje ciljeve i postigni značajan napredak u svojim osobnim i biznis financijama. Ova radionica je savršena za tebe ako ti se ponavljaju situacije poput ove: ostvariš veliku financijski uspjeh, dobiješ neočekivani bonus ili veću prodaju u nekom mjesecu ako si poduzetnica, nekoliko dana nakon toga dogodi se neka nepredviđena situacija u koj taj novac kako je brzo došao tako i ode. 

Quantum leap

CIJENA

40,00 EUR

Iznos jednokratnog plaćanja uz koji osiguravaš pristup snimci radionice. Pristup radionici imaš ukupno 365 dana.

*bonus radionica se održava na početku svakog mjeseca i možeš joj prisustvovati besplatno uz kupnju bilo kojeg našeg programa. Ako kupiš radionicu u svibnju, tada imaš pristup jednoj bonus radionici koju održavamo početkom lipnja.

TVOJ ODNOS S NOVCEM SE MOŽE PROMIJENITI ONOLIKO KOLIKO SE TI PROMIJENIŠ.