Pokreni video

TRANSFORMIRAJ SVOJ KNJIGOVODSTVENI BIZNIS

Jesi li spremna da podigneš svoj knjigovodstveni biznis na viši nivo?
faro klub

O programu

Transformiraj svoj knjigovodstveni biznis je program dizajniran za knjigovođe koji žele VIŠE od svog biznisa. Kroz dva modula i devet detaljnih lekcija kao i bonus lekciji o prihodima i cijenama iz perspektive mindseta i uvjerenja koja imamo, ovaj program će ti pružiti alate i strategije potrebne za transformaciju tvog poslovanja i postizanje održivog rasta.

Što možeš očekivati?

U prvom modulu, radimo na promjeni tvoje perspektive sa operativnog vođenja posla na strateško upravljanje. Ova promjena je ključna za dugoročni uspjeh i omogućava ti da sagledaš svoj biznis iz šireg ugla, kao pravi CEO.

Kroz sedam detaljnih lekcija, drugi modul vodi te kroz korake neophodne za transformaciju tvog poslovnog modela:

 

  1. Uvod u prodaju: Nauči osnovne prodajne veštine i strategije koje su specifične za knjigovodstvene biznise.
  2. Odaberi nišu: Identificiraj svoju specifičnu nišu koja će ti omogućiti da se izdvojiš na tržištu i postaneš ekspert.
  3. Standardizacija poslovnih procesa: Optimiziraj svoje poslovne procese za veću efikasnost i produktivnost.
  4. Kreiranje cijena za knjigovodstvene biznise: Nauči kako formirati cijene koje reflektiraju vrijednost tvojih usluga i maksimiziraju profit.
  5. Prodajni proces za knjigovodstvene biznise: Razvij efikasan prodajni proces koji povećava konverziju i zadovoljstvo klijenata.
  6. Poboljšaj korisničko iskustvo: Implementiraj strategije za poboljšanje korisničkog iskustva i zadržavanje klijenata.
  7. Marketing za knjigovođe: Usvoji marketinške tehnike i alate koji će ti pomoći da dopreš do novih klijenata i izgradiš jak brend.

Bonus lekcija koja govori o prihodima i cijenama iz aspekta naše priče o novcu i mindseta.

 

Prihodi su posljedica naših akcija i naše podsvijesti.

 

U ovoj lekciji pričamo o važnosti naših uvjerenja kod kreiranja naših cijena i ostvarenja prodajnih ciljeva. Kroz lekciju ćeš dobiti alat koji će ti poslužiti kod kreiranja tvojih cijena ne samo sada već i u budućnosti.

Imaš sto pitanja u glavi, a malo vremena da sam istražuješ. Sada imaš sve odgovore na jednom mjestu, tvoj posao je samo da odslušaš sva predavanja i slijediš upute, zvuči lako, zar ne?

Transformiraj svoj knjigovodstveni biznis

CIJENA

129,00 EUR

Iznos jednokratnog plaćanja uz koji osiguravaš pristup online programu. Pristup programu imaš ukupno 365 dana.

Imaš sto pitanja u glavi, a malo vremena da sam istražuješ. Sada imaš sve odgovore na jednom mjestu, tvoj posao je samo da odslušaš sva predavanja i slijediš upute, zvuči lako, zar ne?

JE LI OVAJ PROGRAM ZA MENE?

Radionica je namijenjena poduzetnicama koje žele VIŠE novaca od svog biznisa.

Knjigovođe koje žele preuzeti kontrolu nad svojim biznisom

Ako si umorna od svakodnevnih operativnih zadataka i želiš se fokusirati na rast i strateško upravljanje, ovaj program je za tebe.

Imaš stabilne prihode, ali...

Preživjela si fazu preživljavanja i sada si spremna za rast, ali kao da stalno udaraš glavom u zid. Prihodi osciliraju iz mjeseca u mjesec i strah te investiranja. Spremna si donijeti teške odluke kako bi tvoje poslovanje bilo profitabilno i održivo.

Mali i srednji knjigovodstveni biznisi

Idealan za vlasnike i menadžere knjigovodstvenih firmi koji žele optimizirati svoje poslovanje i postati konkurentniji na tržištu.

"Vjerujem da ljudi koji imaju novac čine sjajne stvari s njime."

Ivana Legin – financijaš u duši, multistrastvena poduzetnica sa više od 15 godina iskustva u vođenju financija i vođenju poslovanja i sa 3 uspješna poduzetnička projekta.

 

2009. godina bila je prijelomna godina za mene. Konačno sam pronašla posao koji nije u ugostiteljstvu (iako ga se često sjetim, bili su to lijepi dani, niti brige niti pameti), no u tom trenutku nisam znala da će taj trenutak obilježiti cijelu moju karijeru. 13 godina ostala sam u istoj firmi, ali na različitim pozicijama. Od najniže (čitaj: “katica za sve”) do predsjednice uprave, članice uprave i izvršnog direktor.

 

2021. godine odlučila sam se na promjenu i zakoračila sam u poduzetničke vode. Pokrenula sam 3 različita projekta. No, ljubav prema brojevima i financijama je ostala postojana. 

 

Jedna od mojih misija je promijeniti način kako se radi knjigovodstvo u Hrvatskoj.

Često postavljena pitanja

Ovo je online program koji se nalazi na platformi Thinkific. Nakon kupnje snimke su ti dostupne 365 dana.

Program ima 3 modula, pristup svima dobivaš odmah i pratiš ih svojim tempom i željom. 

Program program Transformiraj svoj knjigovodstveni biznis namijenjena je vlasnicima knjigovodstvenih biznisa ili onima koji to planiraju postati. 

 

U ovom programu NE učimo kako se knjiži, ovo je program koji će ti pomoći da posložiš biznis model koji će te dovesti do manje klijenata a više novaca.